Autoeditores

Joan Belmonte

Copia de Foto Joan Belmonte Varela

 

 

 

 

 

 

 

 

Joan Belmonte Varela (La Palma de Cervelló, 1985).

Ulls, llengua i oïdes. Ens mostra en aquest llibre els seus sentiments més profunds, aquells que sempre ha procurat amagar per que mai sortissin a la llum. Coses amb les que tots ens podríem sentir identificats i que ens portarà algun record al cap.

En definitiva, un llibre que a mi em va enamorar fa ja gairebé tres anys i que espero que també ho faci amb vosaltres, ja que és un llibre ple de sentiment, com l’autor.

Fets que es viuen Portada web

 

 “FETS QUE ES VIUEN”

Aquesta obra està formada per, com diria Luis Eduardo Aute, “prosemes” que expressen una emoció nua, al mateix temps que lírica i sincera.

Tot el conjunt guarda la seva pròpia coherència estilística, tal i com manen els corrents de la poesia moderna, i guarda també una coherència temàtica i argumental, com un recorregut del desig a l’amor, de l’amor a la soledat i de la soledat a l’amistat.

Tota la obra plasma un seguit d’experiències personals, tractades de tal manera que poden ser el reflex d’una experiència viscuda per qualsevol persona, en algun moment de la seva vida, per bé o per mal.

No deixa de ser doncs, un petit mirall on fer una mirada retrospectiva a la pròpia experiència de cadascú i poder reviure experiències i sensacions del passat en un marge més idíl•lic i personal.

 Si vols un exemplar del llibre, escriu  a fetsqueesviuen@gmail.com

Preu 10€