Autoeditores

Jordi Morera

copia-2-de-foto-autor

Jordi Morera Bernús va néixer a Sabadell l’any 1960. Va ser “educat” pels germans Maristes (una etapa funesta de la qual li va costar Déu i ajut —valgui la contradicció—recuperar-se), va deixar els estudis als setze anys i es va posar a treballar en una oficina. Quan se’n va cansar, se’n va anar uns quants anys a recórrer món. A banda d’oficinista, ha exercit un munt d’oficis al llarg de la seva vida: muntador de cintes transportadores, venedor de calçat a mercats ambulants, manobre, pintor, funcionari públic… Des de ben jove ha sentit una passió especial per la lectura i d’aquí li ha vingut la recent afició d’escriure històries. Alguns dels seus relats han estat premiats o han quedat finalistes a diversos certàmens literaris.

portada-les-paraules-de-khayam-para-web-web

“Les paraules de Khayam” és un recull de dotze originals relats, agermanats per un estil precís i sobri, amb finals imprevisibles. Fragments de vida d’uns personatges enfrontats al dolor o al amor, melancòlics, vulnerables, necessitats d’afecte.

Aquest recull de narracions és un petit mostrari de la escriptura d’en Jordi Morera, avesat a escriure històries farcides de frustració, de desencant i de somnis que gairebé mai es compleixen, on l’ambigüitat moral dels protagonistes és un retrat fefaent de la condició humana.

El podeu comprar a Amazon , en format digital kindle que es pot llegir en qualsevol tablet i ordinador, en aquest link: www.amazon.es/dp/B01MSZEWNE