Autoeditores

Prudenci Gatell

foto pestaña definitiva

Prudenci Gatell del Villar, va néixer a Barcelona, està casat i té un fill i dos nets. Va treballar a l’Ajuntament de Barcelona. La seva afició per la lectura i l’escriptura ve de lluny. “Sensacions”, és un recopilatori dels poemes, que porta anys escrivint i publicant a la xarxa, que no ha deixat de conrear durant anys.

copiaPortadada Sensacions para web

Aquest conjunt de poesies del Prudenci Gatell, “Sensacions”, es divideix en quatre àmbits ben determinats: la natura, amb l’admiració que desperta en l’autor la seva bellesa i el goig que li produeix passejar a la vora del mar o del bosc; la felicitat que representa l’esclat d’un amor que neix, es consolida i és correspost; la por i els dubtes, que a voltes, apareixen en una relació sentimental, ja siguin reals o imaginaris; i finalment, l’àmbit dels records, amb una mirada sàvia i serena sobre el pas del temps, la memòria dels moments feliços i la nostàlgia del passat que ja té l’ombra més llarga que el futur.  Ple de sensibilitat i tendresa, aquest recull de poemes, ens endinsa pels camins de vida i de les emocions que tots guardem dins del cor.

Les vendes d’aquest llibre aniran íntegrament per ajudar el finançament del Projecte “Univers Agatha” que treballa en el món dels nens autistes i la seva problemàtica.

Per contactar amb l’autor,  i/o demanar un llibre escriu a: gatellprudenci@gmail.com

PRESENTACIONS:

El proper dimarts, 6 de juny de 2017 a les 19h. a l’Ateneu Barcelonés, Sala Verdaguer, al carrer Canuda, 6 de Barcelona, tindra lloc la presentació del Poemari , “Sensacions” del poeta Prudenci Gatell, a càrrec del professor Josep Maria Isern, i amb la participació del cantautor Jordi Albero i la participació de Remei Romanos, Emili Gil,  Isabel Garrido i Carolina Villaroya. Us esperem ! Os esperamos !

presentacio Prudenci Gatell a l'Ateneu