Autoeditores

Rafel Casas

Copia de foto sants 3 radio web

Nascut el 1960 a Barcelona. Des dels 7 anys ha viscut a Sants.

Mestre i escriptor.

Com un riu que apareix i desapareix ha escrit articles i poesia com a jove universitari i molts anys més tard de nou poesia, relats curts i articles diversos des de fa 5 anys al blog La Cerdanya des de Can Fanga

http://rcasas22.wordpress.com/

Durant la llarga travessa del desert els escrits han estat dedicatòries de nounats, casaments, adéus, poesies per Sant Jordi i felicitacions.

Ha participat en tres edicions conjuntes de poesia a càrrec de Petròpolis: Totes les baranes dels teus dits, Versos de tardor i Totes les sortides dignes.

Així mateix, a l’any 2012 va publicar un recull de relats urbans ambientats al metro de Barcelona titulat: Línia groga, un batec sota la ciutat.

Finalista al concurs TMB Online del 2012 a la modalitat de relats.

Guanyador al concurs TMB Online 2013 a la modalitat de poesia.

Copia de tapa llibre web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El llibre Línia groga, un batec sota la ciutat ve a ser allò que a França es diu una nouvelle, publicació a mig camí entre el relat i la novel•la. És un recull de relats? Podríem dir que sí des del moment que un personatge observador veu i viu una gran diversitat de situacions dins d’un vagó de metro de la línia groga de metro.

El titol parla d’histories, pero cadascuna podria ser considerada un microcosmos en el qual tot es possible i cadascuna d’elles podria convertir-se en una novel•la.

“Estigueu alerta, potser un dia viatjant, algú ben a prop vostre us estarà fent protagonistes als seus escrits”.

Vols un exemplar de “Linia Groga”  ?

Enviament 10 €, despeses incloses, contactar a rcasas22@xtec.cat

 El trobaràs a les llibreries: Abacus Hostafrancs, Laie, Ciutat Invisible, Arunachala, Vicky i Espai Literari de Barcelona. Canillo de Castelldefels i Mallart de Figueres.

 

Copia de coberta cendres passat

Autoeditada al juliol del 2014

“Cendres del passat” , una història local de la Cerdanya, Sants i el Roselló amb la pulsió universal de les passions humanes. La historia d’uns protagonistes, la Clara i en Jacques, que busquen la nit pels asmaris, és a dir, cerquen l’impossible a la república dels somnis.

A LES LLIBRERIES PER 15€

Abacus Hostafrancs, Laie, la Ciutat Invisible, Vicky Papereria Sants…

O escrivint a rcasas22@xtec.cat te la envien a domicili.