Autoeditores

Eventos

El proper dimarts, 6 de juny de 2017 a les 19h. a l’Ateneu Barcelonés, Sala Verdaguer, al carrer Canuda, 6 de Barcelona, tindra lloc la presentació del Poemari , “Sensacions” del poeta Prudenci Gatell, a càrrec del professor Josep Maria Isern, i amb la participació del cantautor Jordi Albero i la participació de Remei Romanos, Emili Gil,  Isabel Garrido i Carolina Villaroya. Us esperem ! Os esperamos !

presentacio Prudenci Gatell a l'Ateneu

 

 

www.autoeditores.es/escritores/prudenci-gatell

………………………………………………………………………..

La poetisa gironina,  Laura Alabau, presentará su nuevo libro autoeditado, “Soledad de noche y día”, el proximo día 24 de julio de 2016 a las 21.30hrs. en la población de Flaçà ( Girona ), en la antigua guarderia.

Esta es la portada de su nuevo libro:

Portada Autoedición Soledad de noche y dia, 1pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si quieres saber más sobre la escritora Laura Alabau visita www.autoeditores.es/escritores/laura-alabau

 

……………………………………………………………………………………………………..

Presentació de la novel.la:  ” Cendres del passat” de Rafel Casas

Divendres 11 de juliol a les 19hrs. al Mercat de Sants c/Sant Jordi, 6

L’acte comptarà amb les lectures poètiques de la Glòria Bosch i la ubicació de l’argument a càrrec de l’historiador Agustí Giralt.

Copia de coberta cendres passat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fira d'Autoedició Gutter Fest

Fira d’Autoedició Gutter Fest

 

 

 

 

 

 

 

GUTTER FEST és un projecte independent que proposa la trobada d’una xarxa d’autors i petits editors, on participaran més de 80 paradetes de col·lectius i creadors i on hi haurà venda de material, concerts, mostres, projeccions, tallers, xerrades i taules rodones relacionades amb el món de l’autoproducció.

Al nostre festival defensem la figura de l’autoeditor com un tipus de productor àgil que és portador d’un discurs propi, que no ha renunciat a la llibertat de convertir-se en explorador de les seves capacitats.

Efectivament, es tracta d’aquest productor que experimenta i gaudeix amb l’activitat de fer publicacions, discs, fanzines, cassettes, obra seriada o edicions de diversos tipus. Aquella persona que es veu capaç de prescindir de certes coses per fer de la seva llibertat un fet i que no espera que ningú li digui com ha de fer-ho. I com ho practica? Aprenent a economitzar recursos, potenciant petites grans idees, investigant en l’àmbit dels processos, posant al límit els discursos per fer altres lectures del món, i finalment fent i aprenent a prendre decisions de forma absolutament autònoma, que és una de les coses més valuoses que té qualsevol activitat humana i creativa.

Aquesta segona edició continuarà d’aquesta manera reclamant l’expressió sense tutela, defensant la força transformadora dels discursos no-oficials i estimulant-se a través de les comunitats de treball i dels espais d’intercanvi.

Així doncs, us convidem a aquest particular esdeveniment conformat en col·lectiu, una festa que no seria possible sense les persones.

Podeu vindre caminant, de passeig, en metro, en cotxe, amb els vostres fills i cosins, amb els amics, en bicicleta, en tricicle, en tractor, en furgoneta, en míssil, en submarí!

Us esperem amb moltes ganes, per fer-ho possible un cop més!

L’equip del Gutter Fest.

 

GUTTER FEST

Fira d´Autoedició de Barcelona

9 i 10 de Maig del 2014

Carrer Enukua Coranty, 16 / Poblenou – Barcelona

Metro Linea 4  Poble Nou

Hangar – http://hangar.org

ENTRADA GRATUÏTA

 

 

Roger Tartera presenta el seu nou llibre “No crec en Déu, només crec en Billy Wilder” Les properes presentacions seran aquestes:

—Badalona. Divendres 4 d’abril, a les 19:00h, a Nouvelle Llibres, C/Ribas i Perdigó 48.

—Montgat. Dimecres 9 d’abril, a les 19:00h, a la Biblioteca Tirant Lo Blanc.

—Tiana. Divendres 11 d’abril, a les 19:00h, a la Biblioteca Can Baratau. Amb la participació de Glòria Arrufat i les seves titelles.

Autoeditat en març de 2014

 

 

 

………………………

 

 

Vols perfeccionar el teu estil d’escriptura? Vols escriure contes, novel.les o gènere negre ? Vols escriure diaris personals o autobiografies? Professor universitari imparteix cursos online en català i castellà d’escriptura creativa. S’estudien les tècniques literàries i, en cada sessió, es demana als alumnes que construeixin els seus propis relats Per a més informació: joan-cr@hotmail.com www.escrituracreativaonline.com

 

 

………………….

 

El pasado lunes 18 de noviembre, el escritor y catedrático emerito de Psicología Social  Santiago Diaz de Quijano presentó su libro: “Independencia, reflexiones y emociones en flash de un catalán con raices españolas” , en la libreria Excellence de Barcelona.

Santiago Excellence 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitios recomendados | www.mexcat.com |www.escrituracreativaonline.com /